UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE! UJEDI KOJE JE ZADOBIO MALI LUKA (9) IZ LOZNICE SU JEZIVI: Napala ga akita i iscepala mu mišiće na ruci (FOTO)

Vijesti

Luku I. (9) iz Loznice je po povratku iz škole u četvrtak napao pas i gotovo mu otrgao ruku. Ujedi su strašni što potvrđuju i fotografije nastale po prijemu u bolnicu.

 

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Vraćajući se iz škole u četvrtak oko 17 časova, u Tičarskoj ulici u Loznici, nakon što je istrčao iz neograđenog dvorišta meštanina G. M, devetogodišnjeg Luku I., učenika četvrtog razreda OŠ “Vuk Karadžić”, napao je pas rase akita, koji mu je naneo povrede nadlaktice desne ruke, priča kroz suze dečakov otac Ljubomir I.

 

1 / 3 FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

– Njemu je poderano tkivo desne nadlaktice, koje je zbog opasnosti od infekcije ostalo otvoreno. To je bila odluka lekara, kako se rana ne bi zagnojila, da bi se izbegla smrt poput one kakva je zadesila dečaka iz Kozjaka, kod Loznice, o čemu je javnost dobro upoznata – priča Ljubomir.

Dečak je vrištao i jedva je izdrđao previjanja, ali su lekari učinili sve kako bi mu spasili pre svega život, a onda i ruku.

 

(Kurir.rs)

You May Also Like

MOŽE LI SLAĐE? Bredli Kuper u javnom prevozu sa preslatkom ćerkicom Leom (FOTO)
SVIRA PASULJU NA HARMONICI DOK SE KUVA I ĆERKAMA DAJE BIZARNE SAVETE: Upoznajte NAJČUDNIJEG balkanskog PISCA

Must Read

Menu