POLICIJA PRIVODI EDITU ARADINOVIĆ ZBOG BOMBAŠKOG NAPADA: Pevačica je glavnoosumnjičena za napad na studio! POTPUNI ŠOK!

NAJNOVIJE

Pevačica i bivša članica grupe Ministarke trenutno je glavnoosumnjičena za napad na studio “FM Plej”, sa čijim je vlasnicima već duže vreme u sukobu

Pevačica Edita Aradinović biće saslušana u policiji zbog eksplozivne naprave koja je u subotu rano ujutru bačena na prostorije producentske kuće “FM Plej”, saznaje Kurir.

Podsetimo, ručna bomba kašikara bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povređen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

Napustila grupu

 

– Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom Editom Aradinović. Naime, Aradinovićeva je imala ugovor s producentskom kućom vredan 150.000 evra još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika – priča naš izvor iz istrage i dodaje:

ide na saslušanje
IDE NA SASLUŠANJEFOTO: ANA PAUNKOVIĆ

– U ovom trenutku ona je jedina osumnjičena za napad, pa će u skladu s tim biti saslušana. Roganović i Miletić su ispričali da, osim ovog, nisu imali nijedan problem koji je mogao da rezultira bombaškim napadom – dodao je naš sagovornik.

 

Kako su vlasnici “FM Pleja” ranije ispričali za Kurir, o incidentu su ih obavestile komšije.

 

– Komšije iz kafića su nas pozvale ujutru i rekle da su polomljena stakla na našim prostorijama. Filip i ja smo došli i u prvom trenutku nam je delovalo kao da je reč o pokušaju pljačke. Provirili smo jer nismo mogli da otvorimo vrata studija, tada smo videli osigurač na podu i pozvali policiju – objasnio je Miloš Roganović i dodao da sumnja da je neko najpre razbio prozor, a potom ubacio bombu.

Materijalna šteta

 

Na njegove reči nadovezao se Filip Miletić, koji je naveo da je sreća što niko nije povređen, ali da je pričinjena velika materijalna šteta.

prostorije FM Playa
PROSTORIJE FM PLAYAFOTO: ZORANA JEVTIĆ

– Geleri su sve uništili. Reč je prostoru od oko 100 kvadratnih metara s terasom, a unutra je dosta stakla. Kompjuteri su oštećeni, ali se iskreno nadamo da nam je hard-disk sačuvan jer na njemu čuvamo materijal s kojim radimo. Verujemo u policiju, na njima je sada da pronađu osobu koja stoji iza ovoga – kazao je Miletić.

 

Bez komentara
Pevačica i producenti nedostupni

Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt s vlasnicima “FM pleja”, ali ni Miloš Roganović ni Filip Miletić nisu odgovarali na naše pozive. Komentar smo pokušali da dobijemo i od osumnjičene pevačice, ali je i ona tokom celog dana bila nedostupna na broju poznatom redakciji.

(Kurir.rs/ Jelena Ivić/ Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković)

You May Also Like

AKO NE VRATIŠ LOVU ZA MESEC, DIŽEMO LUNI AUTO U VAZDUH! Gagi Đogani zalenašima duguje 40.000 €, dobio JEZIVE pretnje da će mu ubiti ćerku?!

Must Read

Menu