MAJKA VASPITAVA DECU EKSTREMNO I UBEĐENA JE DA TAKO TREBA: Protiv prisile sam, želim da me deca POŠTUJU! (FOTO)

Uncategorized

Dajna Martin (46) iz Amerike sama odgaja svoje četvoro dece na nešto drugačiji način. Ona ne idu u školu, rade šta žele, bude se kada žele i odlučuju koliko će vremena provoditi pred ekranima.

 

“Moja deca nikada nisu bila u školi i ne rade nikakve domaće te ne polažu ispite. To je njihov izbor. Takođe, nemaju određeno vreme kada treba da idu u krevet, a ne postoji ni ograničenje u korištenju tehnologije ili pak hrane koju bi trebalo jesti”, rekla je majka jedanaestogodišnjeg Vegans Oriona, 14-godišnje Ajvi, 18-godišnje Tifani i 20-godišnjeg Devina.

Neki ljudi osuđuju njene vaspitne metode i kažu kako joj deca zbog toga nikada neće biti uspešna, dok je istina upravo suprotna. Devin radi kao programer, Tifani ima svoj servis za čišćenje i zarađuje kao Instagram model i Jutjub zvezda. Ajvi vodi malo sklonište za životinje, dok Orion voli planinarenje, računare i igranje igrica.

 

Kaže kako se deca obrazuju sama uz pomoć interneta, ali i kako mnogo toga nauče u prirodi. Dodala je i kako ispiti nisu odraz inteligencije dece.

 

“Nisam protiv škole, protiv prisile sam. Mnogo se raznih saveta roditeljstva tiče kažnjavanja i pravila, a ja želim da moja deca budu slobodna i da sami donose svoje odluke. S obzirom na to da ih ne kažnjavam, moja me deca poštuju i vjeruju mi”, rekla je Dajna za The Sun.

Kurir.rs/vecernji.hr/Foto: Printscreen, Facebook

You May Also Like

No results found

SRBI ZVIŽDALI TOKOM MINUTA ĆUTANJA ZA JEDNOG OD NAJVEĆIH ZAGOVORNIKA NATO BOMBARDOVANJA: 15.000 Francuza ustalo da oda počast Žaku Širaku, a onda se halom prolomilo NEGODOVANJE (VIDEO)
MOŽE LI SLAĐE? Bredli Kuper u javnom prevozu sa preslatkom ćerkicom Leom (FOTO)

Must Read

Menu